#40537
TheRisingBastards
Participant
@therisingbastards

[lang=nl]Wij zijn The Rising Bastards NIJMEGEN

Mail: risingbastards.nl
Web: info@risingbastards.nl

Tattoo

Bij onze tattooshop in nijmegen kunt u terecht voor al uw unieke tatoeages. Een tatoeage is iets persoonlijks en moet voor iedereen uniek zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van eigen designs. Een aantal voorbeelden van onze tattoostijlen zijn: old school, new school, black and grey, Japans, Maori, Chicano en cover up van oude tatoeages.

Om tot een dergelijk tattoo ontwerp te komen is het handig om ons een idee te geven van wat u wilt, u kunt dan bijvoorbeeld tekeningen, foto’s of afbeeldingen meenemen naar onze tattooshop in nijmegen. Dat geeft ons een idee vanuit waar wij moeten starten. Het tattoo ontwerp zal worden besproken en aangepast tot het gewenste resultaat bereikt is.
Telefonisch een afspraak maken is helaas niet mogelijk, wel kunnen wij u voorzien van informatie. Voor uitgebreid advies en het creëren van het juiste tattoo ontwerp ontvangen wij u graag in onze tattooshop gevestigd aan de tweede welstraat in nijmegen.

Piercing

In onze piercingshop in Nijmegen kunt u terecht om professioneel gepierced te worden volgens de hygiëneregels van veilig piercen van de GGD & Warenwet.

Het materiaal waar wij de piercings mee zetten is van titanium. Wij zetten veel verschillende soorten piercings, een aantal voorbeelden zijn; Verschillende oorpiercings, wenkbrauwpiercings, lippiercings, tongpiercing, navelpiercing, tepelpiercing, dermal en intiempiercing.

Om een piercing te laten zetten hoeft u geen afspraak te maken, u kunt gewoon bij ons binnen lopen. Wij vragen altijd om een ID bewijs. Tot 16 jaar moet er één van de ouders mee om voor goedkeuring te tekenen, ook de ouder moet hierbij een ID kunnen tonen. De leeftijdsgrens is bij ons vanaf 14 jaar. Naast het zetten van piercings, hebben wij een ruime collectie aan piercing sieraden in onze piercingshop in Nijmegen. Binnenkort kunt u uw piercings tevens online bestellen, wij zorgen ervoor dat wij constant de nieuwste trend op het gebied van piercing sieraden in ons assortiment hebben.Ook bent u altijd welkom bij onze tattooshop in nijmegen om naar onze collectie te komen kijken.

KOM SNEL LANGS![/lang]

#143441
buttwheat
Participant
@buttwheat

#143444
GrayCatLove
Participant
@graycatlove

Post pictures of your work and we don’t need to understand anything beyond that.

#143446
TheRisingBastards
Participant
@therisingbastards

@buttwheat 131773 wrote:

[lang=nl]it’s auto translate..[/lang]

#143447
buttwheat
Participant
@buttwheat

@GrayCatLove 131776 wrote:

Post pictures of your work and we don’t need to understand anything beyond that.

therisingbastardsh22.jpg

Judge for yourself The Rising Bastards

#143449
TheRisingBastards
Participant
@therisingbastards

[lang=nl]justitia.jpg

Look at this one it’s made by Bastard Niels[/lang]

#143450
TheRisingBastards
Participant
@therisingbastards

[lang=nl]indiaantattoo.jpg

Bastard Jayvee[/lang]

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to create new topics.